Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

ΠΑΝΙΚΟΣ

Rate this posting:
Αυτή είναι η μοναδική λέξη που μπορεί πλέον να χαρακτηρίσει την συμπεριφορά των αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε κατάσταση παράκρουσης φαίνετε να βρίσκονται πλέον οι πολέμιοι του ΣΥΡΙΖΑ και γενικά όλων των αντιμνημονιακών κομμάτων μετά τα γκάλοπ τα οποία είτε φέρνουν τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο είτε δεύτερο με αδυναμία όμως σχηματισμού κυβέρνησης από ΠΑΣΟΚ -ΝΔ .
Στον αγώνα τους για την μείωση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ επιστρατεύουν απειλές λάσπη συκοφαντίες και γενικά οποιοδήποτε μέσον ώστε να μειώσουν την αριστερά γενικότερα.
Είναι τόσο μεγάλος ο πανικός τους που τα επιχειρήματά τους φτάνουν ακόμα και μέχρι το..'22 και την μικρασιατική καταστροφή σε μία απέλπιδα προσπάθεια μείωσης γενικά της αριστεράς.
Οι λανθρωποι που κόπτονται για την συμβολή της αριστεράς στην..Μικρασιατική καταστροφή δεν έχουν βέβαια μπει στον κόπο να μας γράψουν και δύο αράδες για την συμβολή του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στην πτώχευση του Ελληνικού κράτους.
Δεν έχουν μπει στον κόπο να μας εξηγήσουν ποιός ευθύνετε για τα χιλιάδες λουκέτα στα μαγαζιά,για τα συσσίτια,για τα συσσίτια στα σχολεία και για τους άστεγους .
Δεν έχουν μπεί στον κόπο να μας εξηγήσουν πως φτάσαμε να έχουμε δύο χιλιάδες αυτοκτονίες από τότε που πάτησε το πόδι της η τρόικα στην Ελλάδα.
3 χρόνια τώρα μας τρομοκρατούν με τον μπαμπούλα της χρεοκοπίας την ώρα που τα νοικοκυριά που χρεοκοπούν καθημερινά αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο και κανείς από αυτούς δεν είναι σε θέση να μας πει επακριβώς πότε υπολογίζουν να σταματήσει η κατρακύλα και πόσους κατεστραμμένους θα αφήσει πίσω του ο Αρμαγεδώνας της Τρόικας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου