Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ Ή ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ?

Rate this posting:


ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ

     Αδύνατο να μη μας κάνουν πλάκα οι ιθύνοντες της Συγγρού με το διαφημιστικό αυτό σποτ.  Αν όμως είναι σοβαροί ή τους ψεκάζουν ή ρίχνουν ντρόγκα στο νερό τους.  Τα νεφελίμ τους έβαλαν να λένε ότι η Κύπρος, Ιρλανδία, Ιταλία, Γαλλία, και η κανονάτη Ισπανία είναι σε καλύτερη μοίρα από μας την Ελλάδα, που βγήκε έξω από το ευρώ!!! Και το μήνυμα είναι ότι «Δεν παίζουμε με……
το μέλλον των παιδιών μας». Τέτοια παρανοϊκό μήνυμα που είναι για τρελά γέλια. Όλες οι προβληματικές χώρες του ευρώ να μας γίνουν παράδειγμα για να γίνουμε ακόμα χειρότερα!. Ξεχνά ο Σαμαράς και οι Ν.Δ. ότι ψηφίζοντας το μνημόνιο μαζί με το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ:
1.      Έφεραν τα παιδιά μας στα σισίτια των ενοριών και των σχολικών επιτροπών.
2.      Τα άφησαν ανεμβολίαστα.
3.      Παρατάνε το σχολείο για να πάνε να δουλέψουν.
4.      Βλέπουν τους γονείς τους να μεταναστεύουν και κείνα να μένουν πίσω στον παπού και την γιαγιά.
5.      Ζούνε σε σπίτια με γονείς άνεργους, εξαθλιωμένους, που ντρέπονται να τα δουν στα μάτια γιατί δεν έχουν φαϊ να τους δώσουν.
6.      Ή θα είναι δυστυχισμένα εφόρου ζωής όταν έχουν δει τον πατέρα ή τη μάνα τους να έχουν αυτοκτονήσει.
7.      Ξέρουν ότι οι γονείς τους και οι παπούδες τους ζουν χωρίς φάρμακα και με την αγωνία ότι δε θα τα έχουν καθόλου γιατί ο ΕΟΠΥ δεν έχει χρήματα να τα αγοράσει επειδή ο Σαμαράς και το κολλητό του ΠΑΣΟΚ το «έσωσαν».
8.      Όταν πάνε στο σχολείο δεν έχουν βιβλία αλλά και πετρέλαιο για να ζεσταθούν.
9.      Βλέπουν σε κακή οικονομική κατάσταση τους δασκάλους τους, που παρόλα αυτά βάζουν ρεφενέ για να τους αγοράσουν μια τυρόπιτα.
10. Ντρέπονται που ο συμμαθητής τους  έχει να φάει, ενώ εκείνα δεν έχουν. Και, και, και…
     Πόσο άρρωστοι πρέπει να είναι οι εμπνευστές αυτού του διαφημιστικού?. Πόση μοχθηρία, και κυνισμό μπορούν να κρύβουν στον μαύρο ψυχισμό τουςνα θεωρούν ότι ο Έλληνας είναι ένα ζώο που δεν καταλαβαίνει τί του προκάλεσαν με την συγκυβέρνηση του. Πόση κτηνωδία πρόκειται ακόμα να μας δείξουν?. Και αν τώρα μας τη δείχνουν με αυτή την προπαγάνδα, φαντασθείτε τί έχουν να κάνουν σαν εξουσιατές τα δοσιλογικα  μερκελικά τσιράκια.
 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=j24Tphmp-00#!
kafeneio-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου