Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Λίγα λόγια για τη Χρυσή Αυγή...

Rate this posting:
Μην περιμένεις ρε κακομοίρη να διαβάσεις κάτι για τη Χρυσή Αυγή. Όταν λέμε «λίγα λόγια για τη Χρυσή Αυγή» εννούμε, όχι πολλά - πολλά με τη Χρυσή Αυγή γιατί έτσι δείχνεις το σεβασμό σου ρε πόντικα, νεούδι και στραβάδι νεοσύλλεκτε. Άμα καταφέρεις και περάσεις τη βασική την εκπαίδευση και γίνεις υποδικανεύς, μπορεί και να σου δώσει ο αρχηγός το λόγο. Για λίγο. Για πολύ λίγο. Όρθιος λοιπόν μικρέ και λιγομίλητος. Στρατιωτική πειθαρχία λέμε… Αλλιώς, έξω! Άντε μην τα πάρω και σου παίξω μονοκοπανιά 6 κομμάτια death metal με το νέο μου στιχάκι το εθνοπωρωτικό που λέει: «Φωτιά θα βάλω στη βουλή, φωτιά και στο Μαξίμου, φωτιά και στο Αρμάνι σου, Έλληνα βουλευτή μου» και καπάκι σε ταράξω στη μετάβολή, μέχρι να δεις το Μιχαλολιάκο (όρθιος ρε, όρθιος τώρα ρε γκάβακα, είπα το όνομα του αρχηγού ρε!!!) ξανθό γαλανομάτη άρειο.

Λοιπόν, για να μη μιλάμε πολύ και χάνουμε το χρόνο μας άδικα και έχουμε και να παραλάβουμε και μια παρτίδα στεροειδή εθνικιστικά και ελληνοπρεπή (από τη Ρουμανία τα φέρνουμε σύντροφε…) θα περάσεις μια σκληρή διαδικασία εκπαίδευσης εδώ μέσα. Θα ακούς και θα εκτελείς πάραυτα (θα κάνεις ότι σου λέμε δηλαδή, άιντε, άιντε…Αμέσως να καθαρίσεις κόσμο, από το πρώτο μάθημα…).

Λοιπόν, μάθημα πρώτο και σημαντικό. Ο GoldenSunriser Έλληνα αδερφέ, βοηθά τον Έλληνα - και μόνο - συνάνθρωπο. Για αρχή θα κουβαλάς τσάντες από το supermarket για τις γιαγιάδες της γειτονιάς. Όταν ολοκληρώσεις την εκπαίδευση και γίνεις υποψήφιος βουλευτής, θα έχεις μια καλή βάση ψηφοφόρων με τον τρόπο αυτό. Σε πληροφορώ ότι 21 μαντραχαλαίοι που μπήκαν στη βουλή, από λαϊκές και μπακάλικα ξεκίνησαν. Εσύ που έχεις βγάλει κι ένα Γυμνάσιο και κόβει το τσερβέλο σου, ξεκινάς κατευθείαν από το Σκλαβενίτη και το Βασιλόπουλο.

Προσοχή σε δυο-τρία βασικά πράγματα:

1ον: Δε λέμε ποτέ στη γιαγιά ότι ο Βασιλόπουλος φέρνει τζάμπα τα ψώνια στο σπίτι! Καταστρέφεται έτσι το λαϊκό εθνικό και πατριωτικό έρεισμα της Golden Sunrise στους ιθαγενείς και χάνουμε ψήφους.

2ον: Δεν τρώμε τα γιαούρτια της γιαγιάς ποτέ. Όχι γιατί είναι κακό πράγμα η εθνικοποίηση του κεσέ, αλλά γιατί σε περίπτωση που αναγνωρίσεις στο δρόμο της επιστροφής κομμουνιστή και εθνοκάπηλο αντιδραστικό στοιχείο, το παίρνεις και το πετάς, μέχρι να πάρει γραμμή το κέντρο ότι παίζει μανούρα.

3ον: Το γιαούρτι δεν είναι μέσα στο πρόγραμμα διατροφής του εθνικιστή. Φάε δυο ωμά αυγά που δίνουν όγκο. Χάρη θα της κάνεις της μουστόγριας, που θέλει και χοληστερίνες το ψοφίμι…

Αυτά για αρχή και πέσε κάτω να πάρεις δέκα κάμψεις, επειδή είμαι στις καλές μου ποντικαρά γκάου…

2 σχόλια: