Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Ενιαίο δόγμα χρεοκοπίας ...... Pitsirikos

Rate this posting:

Στην Κύπρο βρίσκεται ήδη η τρόικα και έχει βάλει στο μικροσκόπιο την κυπριακή οικονομία. Η προσφυγή της Κύπρου στο μηχανισμό στήριξης -μάλιστα με τον κομμουνιστή πρόεδρο Δημήτρη Χριστόφια- έχει προκαλέσει πολλά αρνητικά, σκληρά και ειρωνικά σχόλια.



Κανείς δεν έχει αντιληφθεί τη μεγαλοφυή κίνηση του Δημήτρη Χριστόφια, ο οποίος αποδεικνύεται ακόμα μεγαλύτερος πατριώτης και από τον αείμνηστο Τάσσο Παπαδόπουλο.
Ο κ. Χριστόφιας οδήγησε επίτηδες την Κύπρο στην χρεοκοπία, ώστε να προσφύγει η Κύπρος στο μηχανισμό στήριξης.
Το σχέδιο του Δημήτρη Χριστόφια είναι μεγαλοφυές, αφού η Κύπρος θα χρωστάει στο μισό πλανήτη, οπότε δεν θα κινδυνεύει από την Τουρκία, μιας και, αν οι Τούρκοι επιτεθούν στην Κύπρο, θα βρουν απέναντί τους τις παντοδύναμες αγορές που θέλουν να πάρουν τα χρήματά τους πίσω.
Η Κύπρος μπορούσε να δανειστεί πανεύκολα από την Κίνα ή την Ρωσία αλλά ο ευφυής Δημήτρης Χριστόφιας ξέρει πως είναι καλύτερα να χρωστάς σε όλους παρά μόνο σε έναν.
Στην ουσία, ο Δημήτρης Χριστόφιας ακολούθησε το πανέξυπνο σχέδιο του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος οδήγησε την Ελλάδα στην χρεοκοπία και στο ΔΝΤ, για να την προστατεύσει από τον εξ ανατολών κίνδυνο.
Η χρεοκοπία της Ελλάδας και της Κύπρου είναι, ουσιαστικά, επέκταση του ενιαίου αμυντικού δόγματος, με το σωστό σκεπτικό πως, αν οι δυο χώρες χρωστάνε τα μαλλιά της κεφαλής τους, δεν κινδυνεύουν από την Τουρκία και, άρα, δεν χρειάζεται να ξοδεύουν ένα σκασμό χρήματα για εξοπλισμούς.

2 σχόλια:

  1. Όταν δεν γνωρίζεις και είσαι ανίδεος δεν χρειάζεται να γράφεις απλά για να γράφεις. Πολλές φορές η σιωπή είναι χρυσός κ. ξερόλα έλεος με την ασχετοσύνη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Ανώνυμος 3 Ιουλίου 2012 6:23 μ.μ.
    Είμαι όλος αυτιά και πεινώ για γνώση.
    Αλλά το σχόλιο σου μόνο με ταξίματα γνώσης με τάισε.
    Μπορείς παρακαλώ να περάσεις στο κύριο πιάτο;
    Εφόσον δεν καταλαβαίνεις από σάτιρα για να δούμε τι γνωρίζεις από πολιτική ιλαροτραγωδία.
    Αναμένω...

    Ανώνυμος σαν τον άγνωστο στρατιώτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή