Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Rate this posting:
 milkman

Ειτε σε δραχμη παμε ειτε στο ευρω μεινουμε ενα πραγμα δεν θα αλλαξει η ΛΙΤΟΤΗΤΑ.
Δεν γινεται να συνεχισουμε να εχουμε το ιδιο επιπεδο διαβιωσης και επειδη μεχρι να καινοτομησουμε η να αποκτησουμε εξαγωγικη βιομηχανια ειναι ΣΟΦΟΤΕΡΟ να περισωσουμε οτι εχουμε ακομα παραγωγικο στην Ελλαδα μια λυση υπαρχει.
Παραληλλη κυκλοφορια δραχμης σε αναλογια 2ευρω προς μια Νεα δραχμη σε μορφη χαρτονομισματος για εσωτερικη χρηση η οποια θα μειωσει στο ΜΙΣΟ τις κρατικες μεταβιβασεις,που δεν με βρισκει συμφωνο αλλα στην αναγκη τι να πω,με ταυτοχρονη μειωση των ΕΦΚ στο πετρελαιο ωστε να εξομειωθει με το ναυτικο,ηλεκτρισμο ωστε να μην εχουμε εκρηξη πληθωρισμου.
Υιοθετηση φορολογικου συντελεστη αντιστροφος αναλογου της εκθεσης που εχει μια δουλεια στον διεθνη ανταγωνισμο.
Εξαγεις,παραγεις,τουρισμος 1ο% επι των κερδων μεχρι να ορθοποδησουμε.
Οποιαδηποτε αλλη δραστηριοτητα 20%επι των κερδων.
Εχεις αδεια εξασκησεως επαγγελματος,ραντιερης,κρατικα σιτιζομενος με πολιτικη αποφαση,εισοδηματιας 25% φορολογια.
Ποσοστο επι των κερδων στους εργαζομενους.
Μισθος επι 12 και οχι λιγοτερα απο 800Ε.Δεν παντρευσε τον εργαζομενο τον απασχολεις.Δεν σου αρεσει μπορεις και εσυ να προσπαθησεις να κανεις δικη σου δουλεια.
Το συνολο των ασφαλιστικων εισφορων ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να υπερβαινει τον φορολογικο συντελεστη τις καθε δραστηριοτητας ωστε να μην υπαρχει εισφοροδιαφυγη αφου δεν θα υπαρχει κινητρο πια.
Πλαφον στους μισθους του Δημοσιου 2000 Μικτα παντου 12μηνες.Για τα στελεχη bonus επιτευξης στοχων.Πετυχες παρε παραπανω δεν πετυχες λυπαμαι.
Πλαφον στις συνταξεις στα 1500Ε μικτα 12 μηνες και απο κει περα χωρισμα σε τριακοστα πεμπτα και αναλογα τα χρονια ασφαλισης θα περνεις αναλογο ποσο.
Διπλες,τριπλες συνταξεις(αγαμες) που εχουν απονεμηθει απο το δημοσιο ΚΟΜΜΕΝΕΣ.
Ολες οι συνταξεις που εχουν δοθει με κατω απο 35 χρονια εργασιας και εχουν απονεμηθει απο το κρατος ενα επιπλεον 10%.
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ(Μηχανικος,περιβαντολογος,μελετητης)
Εαν τα κανουμε αυτα ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ.
Ενα πραγμα θελουμε απο τους ευρωπαιους.
ΡΗΤΡΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΘΕΤΙΚΟ ΡΥΘΜΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΕΝ ΕΚΠΟΙΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΟΥΣΙΑ

Το πολιτικο προσωπικο της χωρας μπορει να εχει πτυχια και μεταπτυχιακα αλλα ειναι ΑΜΟΡΦΩΤΟ.
Οποιοσδηποτε ανθρωπος εχει δουλεψει στη ζωη του καταλαβαινει ποσο υπερτιμημενοι ειναι αυτοι ανθρωποι.Ακατασχετοι μπουρδολογοι που προκαλουν γελια σε αυτους που γνωριζουν την πραγματικοτιτα.
Δεν γινεται να μην εχεις δοκιμασει στην πραξη τα πιστευω σου και να ψαχνεις πειραματοζωα για να δεις τα αποτελεσματα.
Σε οποιαδηποτε χωρα του κοσμου θα υπηρχε ενα σχεδιο Β μια προετοιμασια σε περιπτωση που το μνημονιο δεν πετυχαινε αυτα που επρεπε.Εδω τιποτα.
Μονο προδοτες και ανικανοι θα το πετυχαιναν αυτο.Και ειναι και τα δυο.
Δεν πληρωνουμε μονο την αχρηστια του εγχωριου προσωπικου αλλα και τον πολιτικο νανισμο των ευρωπαιων οι οποιοι εφτιαξαν ενα σχεδιο και τωρα κινδυνευουν να καταστραφουν και αυτοι μαζι με μας,με αυτους που εμπιστευτηκαν να το εφαρμοσουν.
Ειμαστε ολοι εγκλωβισμενοι.
Η Ευρωπαικη ενωση θα καταρευσει,εαν καταρρευσει υπο το βαρος της πολιτικης της ανοησιας...

1 σχόλιο: