Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

RESALTO

Rate this posting:
--------------------------------------RESALTO----------------------------------------------------------

Μόνο έτσι θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς το πρόγραμμα που ανακοίνωσε ο αρχηγός της πανικόβλητης κατά πως δείχνουν τα πράγματα Νέας Δημοκρατίας.
Ρεσάλτο να καταλάβουμε το σκάφος του ΣΥΡΙΖΑ.
Και είναι τέτοιο το ρεσάλτο που έφτασε στο σημείο να τάζει διετές ταμείο ανεργίας την ώρα που με υπογραφή δική του μειώσανε μόλις πριν από 2 μήνες το ταμείο ανεργίας κατά 100 ευρώ.
Τι να υποθέσουμε πλέον ;
Πως ξαφνικά εκεί στα υπόγεια της Συγγρού βρήκαν κανένα σεντούκι με λεφτά ; η ότι του έκατσε καμία κληρονομία από το Αμέρικα ;
Γιατί αν δεν πρόκειτε για κάποιο από τα δύο τότε μιλάμε πλέον για μιά φτηνή επανάληψη του " ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ " του αείμνηστου ΓΑΠ.
Πανικόβλητοι από τις αλεπάλληλες φάπες των γκάλοπ ταζουν πλέον την μάνα τους και τον πατέρα του την ώρα που μόλις προχθές η τρόικα έστειλε προειδοποίηση για την ανάγκη περαιτέρω μείωσης των αποδοχών στον ιδιωτικό τομέα χωρίς να υπάρξει από τα 2 συνεταιράκια καμμία απολύτος αντίδραση.
Είναι λοιπόν αυτή η Νέα Δημοκρατία , που ζητούσε από τον ΣΥΡΙΖΑ να μπει στην συγκυβέρνηση θέττοντας ως όρο να μην αλλάξει τίποτα από το μνημόνιο , πουτώρα καταθέτει ένα πρόγραμμα τελείως αντίστροφο από τις βασικές επιταγές του μνημονίου με καθαρό σκοπό την υφαρπαγή της ψήφου των αφελών που ίσως αποφασίσουν να δώσουν μία ύστατη ευκαιρία στον τελευταίο εναπομείναντα του δικοματισμού να σταματήσει την κατρακύλα του τόπου.

2 σχόλια:

  1. Τους στοιχιζει τπτ να υποσχονται τον ουρανο με τ'αστρα;Αφου ο αιωνιος,ο μπιπ ο ελληνας ψηφιζει με βαση τις υποσχεσεις!Θα ειχε γινει ποτε πρωθυπουργος ο αΓΑΠουλης,αν ο ελληνας το κουραζε λιγο το ρημαδι,να σκεφτει πριν ψηφισει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκέψου τι θα είχε γίνει αν αυτά τα μέτρα τα είχε εξαγγείλει κανένας Τσίπρας η κανένας Καμμένος.
    Θα χανε ρίξει τα τσιμέντα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή