Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

H "νέα ημέρα"

Rate this posting:

H νέα ημέρα περιγράφεται στην ανακοίνωση του Εurogroup:

"Το Εurogroup σημειώνει την ικανοποίηση του για το ότι το νέο πρόγραμμα υποχρεώσεων περιλαμβάνει την υιοθέτηση από την Ελλάδα νέων οργάνων για την περαιτέρω βελτίωση της εφαρμογής του προγράμματος, ειδικότερα τους μηχανισμούς διόρθωσης που διαφυλάσσουν τους στόχους στους οικονομικούς στόχους και το πρόγραμμα αποκρατικοποίησης, με ισχυρότερο προϋπολογισμό των ποσών και κανόνες παρακολούθησης εκτέλεσης.

Η Ελλάδα επίσης ισχυροποίησε σημαντικά τον ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΟ λογαριασμό εξυπηρέτησης του χρέους.

Η Ελλάδα θα μεταφέρει ΟΛΑ τα έσοδα των κρατικοποιήσεων, ΟΛΟ το στοχευμένο πρωτογενές πλεόνασμα ΚΑΙ το 30% τυχόν επιπλέον πλεονάσματος σε αυτό τον λογαριασμό. για να εξυπηρετηθεί η αποπληρωμή του χρέους σε τριμηνιαία βάση παρακολούθησης.

Η Ελλάδα επίσης θα αυξήσει την διαφάνεια και θα παρέχει πληροφορίες ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ για τις συναλλαγές που κάνει στον διαχωρισμένο λογαριασμό."

Με απλά λόγια ΟΛΑ τα έσοδα της χώρας από κάθε πηγή, αποκρατικοποιήσεις, προϋπολογισμό θα πηγαίνουν ΑΥΤΟΜΑΤΑ στον ειδικό λογαριασμό εξυπηρέτησης του χρέους, ακόμη και το 30% του πρωτογενούς πλεονάσματος που τυχόν θα υπερβεί τους στόχους!!!

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ. Πως θα χρηματοδοτηθεί η 'ρημάδα' ανάπτυξη που όλοι υπόσχονται?

Παράλληλα δεν χρειάζονται πλέον νέα μνημόνια και ψηφοφορίες στην βουλή, ΚΑΘΕ απόκλιση από τους στόχους θα σημαίνει ΑΥΤΟΜΑΤΑ λήψη νέων μέτρων λιτότητας.

Τέλος ο ειδικός ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΟΣ λογαριασμός, θα είναι προσβάσιμος στην ελληνική κυβέρνηση ΜΟΝΟ μετά από έγκριση των συναλλαγών από το ESFM/ESM.

Αν τα παραπάνω είναι νέα ημέρα, θα είναι μια νέα ημέρα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ύφεσης, ΑΝΕΡΓΙΑΣ, και ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ της ελληνικής οικονομίας , και της ζωής των ελλήνων πολιτών στην κυρία Μέρκελ, και των άλλων ευρωπαίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου